Fizz on tap

Vino Frizzante

Onze Prosecco Frizzante uit het zonovergoten Venetië is vol en droog van smaak, met aroma's van rijpe gele appel, ananas en perzik. Een mooie frisse mousserende wijn met een lekkere frisse afdronk en een klein subtiel zoetje.

Vino Rosato

Naast de Vino Frizzante bieden we een tweede licht mouserende wijn van de tap. Onze Vino Rosato is zalmroze en heerlijk fruitig, vol en droog van smaak. Je proeft de tonen van roodfruit zoals aardbei en kers. Extra lekker in combinatie met onze Italiaanse Antipasti

Mmmm... Jammie!

 

Een temperamentvol pilsener

Wij snappen dat jullie gasten na een paar glazen bubbels wellicht ook zin hebben in iets anders bruisends. Bij ons is niets te gek! Naast onze Italiaanse Prosecco Frizzante schenken wij Peroni Nastro Azzurro. Een heerlijk biertje met een vol en fris karakter. 

 

FIZZY 

Cocktailparty

Heb je zin om de boel eens lekker om te gooien en je gasten extra te verrassen? Dan zijn onze Italiaanse cocktails op basis van Prosecco gegarandeerd een hit! Variërend van een klassieke Belini of Mimosa tot aan een Prosecco Royale, Aperol Spritz of Limonsecco.

Wij nemen naast onze Piaggio bar alles mee. Van een externe mobiele cocktailbar tot glaswerk en vers fruit. 

 

Plum%20thyme%20Prosecco%20cocktail%20-%2
20191102_200947-01.jpeg
 

KOUDE DRANKEN 

BUFFET

Een echte éyecatcher voor jullie feest. Dat is ons koude dranken buffet

Een sfeervolle presentatie Ijskoude drankjes in stoere zinken teilen. Verse limonades  uit de tap en wat dacht je van een heus 'pimp your Prosecco station'. Dit alles volledig aangekleed met sfeervolle decoratie, verlichting en glaswerk. 

Als dat geen bruisend feest wordt?

 
 

Borrel eens anders-

Op z'n Italiaans

Wij maken jullie Italiaanse beleving compleet met onze Antipasti borrelplanken, grazing tables of belly trays, gevuld met een gevarieerde keuze kleine Italiaanse hapjes. Van mooie verschillende Italiaanse kaassoorten, div. vleeswaren, tapenades en olijven.
Een glaasje Prosecco erbij en je aperitivo Italiano is helemaal compleet.

Salute! 

 

PRIJZEN

Grazing Table €10,- p.p.

Belly Tray (4 hapjes p.p.) v.a. €6,50 p.p.

Borrelplank 6 pers. €30,- 

 (incl. 6% BTW)

Anti Pasti FestiFizz - kleine borrelplan
Caprese on a stick.jpg